Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Νέα

εταιρικά νέα για Διαδικασία χρέωσης και χειμερινή χρέωση

Πιστοποίηση
Κίνα SUZHOU FOBERRIA NEW ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα SUZHOU FOBERRIA NEW ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτό είναι φανταστικός προμηθευτής μπαταριών πρόσβασης, διακριτική υπηρεσία και ένα προϊόν καλής ποιότητας.

—— Όλγα

Καλά προϊόντα, καλή υπηρεσία, καλός προμηθευτής μπαταριών, για την παραγωγή των διαφορετικών τύπων μπαταριών, όπως την μπαταρία UPS, ηλιακών μπαταριών.

—— Ravil

Ένας αξιόπιστος προμηθευτής μπαταριών, συνεργασία είναι πολύ ευτυχής!

—— Annie

Έχουμε τις πολύ ακριβείς απαιτήσεις για την μπαταρία που αγοράζουμε, η μπαταρία Foberria καλύπτει τις απαιτήσεις, όχι μόνο η ποιότητα των προϊόντων είναι υψηλή, αλλά και η υπηρεσία.

—— Ομάρ

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Διαδικασία χρέωσης και χειμερινή χρέωση
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαδικασία χρέωσης και χειμερινή χρέωση

1.Η τάση φόρτισης είναι η εξωτερική αιτία της αντίδρασης φόρτισης.

Η τάση φόρτισης Ech πρέπει να είναι υψηλότερη από την ηλεκτροκινητική δύναμη της μπαταρίας Qch κατά μια ορισμένη τιμή για να συνεχιστεί η αντίδραση φόρτισης. Κατά τη ρύθμιση της τάσης φόρτισης, θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη ότι καθώς αυξάνεται η ισχύς της μπαταρίας, η ηλεκτροκινητική της δύναμη συνεχίζει επίσης να αυξάνεται .Ειδικά κατά τη φόρτιση σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας το χειμώνα, η ρευστότητα του αραιωμένου θειικού οξέος στον ηλεκτρολύτη γίνεται χειρότερη, η πόλωση της συγκέντρωσης γίνεται πιο εμφανής, η τάση της μπαταρίας αυξάνεται γρήγορα και η ταχύτητα φόρτισης γίνεται πιο αργή.

 

2.Η διάλυση του θειικού μολύβδου είναι η εσωτερική αιτία της αντίδρασης φόρτισης.Σύμφωνα με τη θεωρία της «διπλής θείωσης», μετά την αποφόρτιση της μπαταρίας, τόσο το θετικό όσο και το αρνητικό ηλεκτρόδιο παράγουν θειικό μόλυβδο.Κατά τη φόρτιση, ο θειικός μόλυβδος στα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια μετατρέπεται σε διοξείδιο του μολύβδου και μόλυβδο αντίστοιχα ακολουθώντας τον μηχανισμό «διάλυσης και καθίζησης» για να σχηματιστούν ενεργά υλικά.Το παραπάνω σχήμα δείχνει ότι η αποτελεσματική διάλυση του θειικού μολύβδου είναι ένας απαραίτητος σύνδεσμος για να μπορούν να φορτιστούν τα θετικά και αρνητικά ηλεκτρόδια. Σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, η ταχύτητα φόρτισης δεν αυξάνεται πάντα με την αύξηση της τάσης φόρτισης.Η υπερβολικά υψηλή τάση φόρτισης δεν αυξάνει την ταχύτητα φόρτισης, αλλά θα προκαλέσει παρενέργειες όπως η αποσύνθεση του νερού, η οποία θα βλάψει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.Η διαλυτότητα του θειικού μολύβδου γίνεται χαμηλότερη σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, γεγονός που μπορεί να γίνει το σημείο συμφόρησης ολόκληρης της αντίδρασης φόρτισης.

 

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά των μπαταριών μολύβδου-οξέος καθορίζουν ότι πρέπει να φορτίζονται σε υψηλότερη θερμοκρασία όσο το δυνατόν περισσότερο το χειμώνα:
Πάρτε για παράδειγμα την μπαταρία μολύβδου-οξέος που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα.Εάν η μπαταρία είναι τοποθετημένη μακριά από το χώρο του κινητήρα, η μπαταρία διατηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία, όπως κάτω από τους 0°C, και το αποτέλεσμα είναι συχνά να μην μπορεί να φορτιστεί αποτελεσματικά.
Ειδικά για εφαρμογές EV, οι στρατηγικές φόρτισης θα πρέπει να σχεδιάζονται πιο συγκεκριμένα για να αποφεύγεται η σπατάλη πολύτιμης ισχύος υψηλής τάσης και η θυσία της εμβέλειας πλεύσης.

Χρόνος μπαρ : 2021-08-03 17:07:23 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
SUZHOU FOBERRIA NEW ENERGY TECHNOLOGY CO.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Roger Ning

Τηλ.:: +86 139 6163 5976

Φαξ: 86-512-50176362

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)